Only my dream keeps me alive..

Cinematografia, abordarea modernă și sofisticată a montajului, este temelia muncii noastre.

Credem cu adevărat ca pasiunea noastră, atenția pentru detalii și timpul pe care îl petrecem meticulos pentru a creia filme, ne permit să spunem povestea nuntii dvs

LAST VIDEO

All videos ⟶

 Valentin & Ana Maria

În armonie cu sunetele mării și cântecul pescărușilor, videoclipul surprinde clipele speciale și romantice ale nunții lor unice. Pe nisipul fin și în prezența celor dragi, Valentin și Ana Maria și-au spus "DA" într-un cadru de basm. Peisajul idilic al mării a devenit martorul acestei povești de iubire.

WHEN

 Jun 01, 2023

LOCATION

Mangalia, Romania

Teodor&Ilinca

    Descoperiți o poveste fermecătoare de dragoste într-un videoclip de nuntă emoționant! Teodor, fotograf talentat, și Ilinca, medic dedicat, și-au unit viețile într-o ceremonie plină de iubire la localul Astoria. Într-un minut, vă veți bucura de o frumoasă fotosesie a lor, surprinzând momente unice și zâmbete contagioase. O poveste de dragoste ce înflorește în imagini - o nuntă de neuitat! 💍🎉

01, OCT, 2022

WHEN

LOCATION

Balti, Moldova

CLIENT

Teodor si Ilinca

LAST VIDEO

All videos ⟶

Pavel&Daiana

Într-o zi însorită, pe malul unui lac învăluit de frumusețe, Pavel și Daiana și-au îmbrățișat iubirea într-o nuntă plină de romantism. Filmul lor de nuntă dezvăluie o poveste tandră și veselă, împodobită cu clipe dulci și râsete fericite. 

WHEN

02, Sept 22

LOCATION

Chișinău, Moldova

CLIENT

Pavel+Daiana

Alin & Andreea

Când iubirea dansează, natura prinde viata .

  Pe țărmul lin, într-un loc pitoresc, Alin și Andreea au decis să își unească destinele într-un cadru de poveste. Pe fundalul unui peisaj spectaculos, înconjurat de copaci și vegetație bogată, Alin și Andreea au dansat cu grație și pasiune, emanând bucurie și fericire. În jurul lor, toți s-au unit pentru a sărbători această zi unică. Clipul surprinde momente memorabile ale evenimentului, bucuria din ochii mirilor, dar și frumusețea naturii din jurul lor, care a adăugat o notă de poveste în seara magică.