Care este stilul dvs. de fotografiere preferat și cum îl descrieți?

Stilul nostru de fotografiere se concentrează pe a captura momentele naturale și autentice în mod artistic și creativ. Fotografiem evenimentele în mod documentar pentru a păstra amintirile vii și unice.

Aveți exemple de fotografii realizate anterior?

Avem o galerie extinsă de fotografii realizate la nunti și alte evenimente similare. Puteți accesa această galerie prin intermediul site-ului nostru web sau prin intermediul paginii noastre de pe platformele social media. Acolo veți putea vedea exemple de fotografii realizate de noi și veți putea avea o idee despre stilul și calitatea muncii noastre. Suntem mândri de portofoliul nostru și suntem încântați să îl partajăm cu dvs.

Ce tehnici sau echipamente utilizați pentru a obține fotografii de calitate în condiții de iluminare dificile?

 Utilizam o gamă largă de tehnici și echipamente pentru a obține fotografii de calitate indiferent de condițiile de iluminare. 

De la ce ora, cit timp lucrați la eveniment?

 

  • Programul de lucru: Lucrăm în funcție de programul stabilit pentru fiecare eveniment în parte. Ne asigurăm că suntem prezenți cu suficient timp înainte de începerea evenimentului pentru a ne pregăti și pentru a ne asigura că totul este în regulă.
  • Durata evenimentului: Durata evenimentului variază în funcție de natura acestuia și de cerințele clientului. Ne angajăm să rămânem până la finalizarea evenimentului și să ne asigurăm că totul decurge bine.
  • Flexibilitatea programului: Suntem flexibili cu privire la programul de lucru și ne adaptăm cerințelor fiecărui client în parte. Dacă este necesar, suntem dispuși să lucrăm și în afara programului normal de lucru.

Care este prețul serviciile dvs?

  • Tipul evenimentului: prețul poate varia in funcție de tipul evenimentului, cum ar fi un botez, nunta, eveniment corporate sau  ședința foto.
  • Numărul de fotografi: prețul poate fi influențat de numărul de fotografi solicitați pentru acoperirea evenimentului.
  • Durata evenimentului: durata evenimentului poate influenta prețul, deoarece mai mult timp înseamna mai multe ore de munca pentru fotograf.
  • Editarea si prelucrarea imaginilor: prețul poate include sau nu prelucrarea si editarea imaginilor, cum ar fi retușarea, color correction si adăugarea de efecte speciale.
  • Album foto: prețul poate include sau nu albumul foto imprimat, care poate fi personalizat si poate avea o calitate superioara a materialelor si printarii.
  • Locația evenimentului: daca evenimentul are loc intr-o locație mai îndepărtata sau mai dificil de accesat, acest lucru poate influenta prețul, deoarece fotograful poate trebui sa cheltuie mai mulți bani pentru a ajunge acolo.
  • In general, prețul serviciilor foto poate varia in funcție de acești si alți factori. Este important sa discutați cu fotograful pentru a afla care sunt preturile exacte si ce este inclus in pachetul oferit.

Ce pachete de fotografiere oferiți și ce servicii suplimentare sunt incluse în acestea?

Oferim mai multe pachete de fotografiere adaptate nevoilor și bugetului clienților noștri. Toate pachetele includ fotografii de calitate în format digital și, în unele cazuri, o carte foto sau album. De asemenea, oferim servicii suplimentare, cum ar fi fotografii suplimentare sau sesiuni foto individuale, la cerere.

Cum vă asigurați că îndepliniți dorințele cuplului pentru fotografiile lor de nuntă?

 Comunicarea deschisă și colaborarea cu cuplul sunt esențiale pentru a îndeplini dorințele lor. Discut cu cuplul înainte de nuntă pentru a înțelege stilul lor și a identifica orice dorințe speciale sau locații de fotografiere. 

Care sunt termenii dvs. de plata și politica de anulare?

 Termenii mei de plata sunt negociabili și discutați cu fiecare cuplu în mod individual. De asemenea, am o politică de anulare care se aplică în cazul în care cuplul alege să anuleze serviciile mele.

Pentru mai multe detalii

Lăsați aici întrebarea dvs, eu o sa va contactez, pentru a răspunde cit mai curând.